Prosjektblogg

Seminar/webinar i samarbeid med FUSSILI-prosjektet!

Tirsdag 31.oktober presenterte prosjektleder Marthe Hiorth prosjektet på et fellesseminar med FUSSILI-prosjektet. FUSILLI er et mat- og naturressursprosjekt finansiert av Horisont 2020 – EUs program for forskning og innovasjon. Hovedmålet med prosjektet er å gjøre det enklere for byer å utvikle og iverksette en helhetlig matpolitikk som støtter overgangen til bærekraftige matsystemer i urbane og …

Seminar/webinar i samarbeid med FUSSILI-prosjektet! Les mer »

Vi deltar på frokostwebinar i samarbeid med FUSSILI-prosjektet!

Torsdag 31.oktober deltar Food (R)evolution i et frokostseminar/webinar i samarbeid med FUSSILI-prosjektet i Oslo Kommune. Mange arbeidstakere inntar 1 av dagens 3 måltider i kantinen på jobb. Hvem har ansvaret for at maten på jobb er sunn og bærekraftig? Er det: · Arbeidstakeren som er kunde i kantina? · Kantineleverandøren som serverer maten? · Gårdeieren …

Vi deltar på frokostwebinar i samarbeid med FUSSILI-prosjektet! Les mer »

Marthe tilbake som prosjektleder

Mid oktober er Marthe Hiorth tilbake fra mammapermisjon og tar igjen ta fatt på rollen som prosjektleder for prosjektet. Vi er veldig glade for å få henne tilbake nå som vi tar fatt på innspurten av prosjektet.

VI FORSKER I KANTINEN!

Den overordnede ideen for Food(R)evolution er å utnytte og styrke kantiner som innovasjonsarena og endringspådriver for et mer plantebasert og bærekraftig kosthold for den norske befolkningen. Gjennom 3 testrunder har prosjektet allerede fått bekreftet at kantiner er en godt egnet arena for massetesting av nye bærekraftige matvarer og at dette kan bidra til bedre produktutvikling …

VI FORSKER I KANTINEN! Les mer »

Food (R)evolution på KLD2023

Food (R)evolution deltar 5.-6.januar på KLD 2023 som arrangeres av NorgesGruppen og ASKO Servering. Prosjektet vil være en del av Orkla Foods lunsjservering på første dag av arrangementet. Der skal vi kjøre foodback med «live» visualisering av resultater knyttet til lunsjretten som serveres og forhåpentligvis engasjere og inspirere gjestene med vårt konsept og forretningsmodell! Vi …

Food (R)evolution på KLD2023 Les mer »

UMAMI ARENA 2023

Food (R)evolution er i år en del av Norges største møteplass for mat- og måltidsbransje UMAMI ARENA – arenaen for alle som jobber med mat og drikke Tema for UMAMI ARENA 2023 er «Kraften til å ta Norge videre» og herunder skal det særlig fokuseres på Skaperkraft, Bærekraft og Arbeidskraft – tre områder som også …

UMAMI ARENA 2023 Les mer »

Ny prosjektleder

Pga Marthe Hiorth sin avvikling av mammapermisjon vil Antje Sandven ta over rollen som prosjektleder for prosjektet fra og med 1.november. Antje er kollega av Marthe i Coor og godt skodd for rollen. Lykke til med det videre arbeidet 🙂

Testrunde #2 går igang neste uke!

Selve Food (R)evolution-konseptet går jo ut på at matprodusenter skal teste ut sine produkter på reelle forbrukere ute i kantine-Norge. Da vil man kunne nå et stort antall forbrukere og innsikten vil forhåpentligvis medføre mer målrettet produktutvikling. Neste uke går vi igang med Testrunde #2 i prosjektet – det gleder vi oss til! Til forskjell …

Testrunde #2 går igang neste uke! Les mer »