Prosjektblogg

The Østerssopp Challenge

Bærekraftig mat er essensen i Food (R)evolution. Og hva er ikke mer bærekraftig enn sirkulærøkonomiske produkter? Da vi hadde kick-off på prosjektet 15.april fikk alle prosjektdeltagere utdelt et dyrkingskit fra Gruten. Gruten er en innovativ og fremtidsrettet virksomhet som oppsirkulerer Oslo’s kaffeavfall! Hver av prosjektdeltagerne har gjennom våren matet sin lille mengde mycel med kaffegruten …

The Østerssopp Challenge Les mer »

Hvordan ble Food (R)evolution født?

Prosjektet Food (R)evolution har sin opprinnelse i Matfloken; en innovasjonsprosess fasilitert av en av våre prosjektpartnere Æra. Gjennom Matfloken ble aktørene i prosjektet kjent med hverandre og ideen til Food (R)evolution ble skapt. Nysgjerrig? Se Coors Innovation Manager Christian Dahl presentere dette på et av Matflokens arrangementer. NB : På dette tidspunktet var søknaden til …

Hvordan ble Food (R)evolution født? Les mer »