I mai måned går vi i gang med prosjektets første testrunde. Hva betyr det? Da skal selve bærebjelken i prosjektet testes ut i praksis! I hver eneste av våre forskningskantiner skal vi gjennomføre en såkalt testdag. Da skal vi servere bærekraftige retter fra enten Orkla Foods Norge eller HOFF og kantinegjestene skal gi tilbakemelding på dette produktet via vår spesiallagde feedback-modul levert av Foodback. Det er nå ca et år siden vi startet opp prosjektet og vi gleder oss enormt til å komme ut og få prøvd ut tankene våre i praksis!
Planen for testgjennomføringen er som følger – så det blir en travel måned:
- 2.mai – Soft test/generalprøve på Coor HQ (Orkla)
- 3.mai – Soft test/generalprøve på Coor HQ (HOFF)
- 10.mai – Aibel Stavanger (HOFF)
- 10.mai – ABB Skien Nord og Syd (Orkla)
- 11.mai – SR-Bank Arena (HOFF)
- 11.mai – Lyse Mariero (Orkla)
- 11.mai – Aibel Bergen (Orkla)
- 12.mai – Aker Solutions Stavanger (HOFF)
- 19.mai – Anora Gjelleråsen (HOFF)
- 19.mai – Deloitte Oslo (Orkla)
- 24.mai – Aker Solutions Tranby (HOFF)
- 24.mai – Coor HQ (Orkla)
- 25.mai – Oslo K (HOFF)
- 25.mai – Aibel Asker (Orkla)
- 31.mai – Equinor Kårstø (HOFF)
- 16.juni – Equinor Mongstad (Orkla)