Torsdag 31.oktober deltar Food (R)evolution i et frokostseminar/webinar i samarbeid med FUSSILI-prosjektet i Oslo Kommune.
Mange arbeidstakere inntar 1 av dagens 3 måltider i kantinen på jobb. Hvem har ansvaret for at maten på jobb er sunn og bærekraftig? Er det:
· Arbeidstakeren som er kunde i kantina?
· Kantineleverandøren som serverer maten?
· Gårdeieren som velger kantineleverandør og konsept?
· Arbeidsgiver som er kontraktspart overfor gårdeier og kantinedriver?
I prosjektet FUSILLI har vi sett på disse spørsmålene gjennom en “Living Lab demonstration site” i Karvesvingen 3; Bymiljøetaten og Gravplassetatens hovedkontor. Sammen med prosjektet Food(R)evolution ønsker vi å sette fokus på kantina som en arena for kostholdsendring. Vi vil se på roller og ansvar, og dele våre erfaringer fra prosjektene FUSILLI og Food(R)evolution.
Målgruppen for frokostmøtet er kantineleverandører, gårdeiere, arbeidsgivere og arbeidstakerorganisasjoner.
Link til eventet på LinkedIn: (26) Frokostseminar – Bærekraftig og sunn mat på jobb | LinkedIn